Buy Cymbalta No Prescription buy citalopram buy Cialis Soft Tabs online buy Trazodone buy Arimidex without Prescription Strattera without prescription buy Zyban online buy Sertraline buy Prednisolone Lipitor No Prescription buy Wellbutrin no prescription Canadian Healthcare buy Zovirax

Camins d’Avinyó

VIDEO ENGLISHVIDEO FRANÇAISVIDEO CASTELLANO

Per conèixer millor el valor patrimonial i històric del municipi cal fer esment a dues rutes significatives del panorama català amb un fort lligam amb el poble i el territori. Ens referim al Camí de Sant Jaume i a la ruta de la transhumància o camí ramader.

El Camí de Sant Jaume  és un  ruta cultural i de pelegrinatge que permet anar d’extrem a extrem de la península ibèrica, des del Cap de Creus fins al Cap de Finisterre. A Catalunya aquesta ruta jacobea rep el nom de l’apòstol Sant Jaume, que segons s’explica, va peregrinar per Saragossa, Barcelona i Lleida.

Aquest itinerari era, i continua essent, la ruta més antiga i més famosa d’Europa. El principal reconeixement li arribà l’any 1987 quan el Camí de Sant Jaume fou declarat Primer Itinerari Cultural Europeu i el 1993 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.