Avinyó ja té una àrea de servei per autocaravanes

Amb l’objectiu d’atreure turistes que utilitzen autocaravanes en els seus desplaçaments, l’Ajuntament d’Avinyó a creat recentment un àrea de servei d’autocaravanes.

Però, que és una autocaravana i en quines son les seves avantatges?

Segons l’annex II, del Reglament General de vehicles, defineix l’autocaravana com “un Vehicle construït amb propòsit especial, incloent allotjament habitatge i contenint, almenys, l’equip següent: seients i taula, llits o lliteres que puguin ser convertits en seients, cuina i armaris o similars. Aquest equip estarà rígidament fixat al compartiment habitatge: els seients i la taula poden ser dissenyats per ser desmuntats fàcilment.” Amb lo que dona una independència i una disponibilitat immediata que permet realitzar viatges sense reserva prèvia l’allotjament.

La realització d’aquesta infraestructura turística, permetrà captar un turisme itinerant molt actiu durant tot l’any que donarà la possibilitat de gaudir d’un territori amb diferents atractius naturals, arquitectònics, arqueològics, gastronòmics i culturals

Per això, l’aprofitament de l’autocaravana com una activitat turística sostenible és important com a promotora d’infraestructures de molt poc cost i d’una alta rendibilitat, ja que permet desenvolupar zones infravalorades turísticament i generar ingressos al municipi.

L’espai condicionat en 950 m2, situat al carrer indústria i delimitat per una tanca, està format per un pàrquing amb capacitat per a 10 autocaravanes i una zona de pícnic acondicionada amb cadires i taules de fusta. A més disposa de diversos serveis, tal com recollida d’aigua per omplir el diposit, buidatge d’aigües grises i negres, càmera de vigilància i permís per a pernoctació amb un màxim de 48 hores.

20140509_174305

20140509_174454

Carrer industria s/n, Avinyó

Tags: