Buy Cymbalta No Prescription buy citalopram buy Cialis Soft Tabs online buy Trazodone buy Arimidex without Prescription Strattera without prescription buy Zyban online buy Sertraline buy Prednisolone Lipitor No Prescription buy Wellbutrin no prescription Canadian Healthcare buy Zovirax
-->

Amb l’objectiu de donar a conèixer Avinyó i el seu entorn als autocaravanistes, l’Ajuntament d’Avinyó va crear una àrea de servei d’autocaravanes fa tres anys. Molt ben valorada pels autocaravanistes als fòrums especialitzats, l’àrea es troba dins el poble i a tocar de les piscines i l’àrea esportiva, i dóna la possibilitat de gaudir d’un territori amb diferents atractius naturals, arquitectònics, arqueològics, gastronòmics i culturals.

L’espai, situat al carrer indústria, ocupa 950 m2 i té capacitat per 10 autocaravanes i una zona de pícnic. A més disposa de diversos serveis, tal com recollida d’aigua per omplir el diposit, buidatge d’aigües grises i negres, càmera de vigilància i permís per a pernoctació amb un màxim de 48 hores.

20140509_174305

20140509_174454

Carrer industria s/n, Avinyó

Tags: