Buy Cymbalta No Prescription buy citalopram buy Cialis Soft Tabs online buy Trazodone buy Arimidex without Prescription Strattera without prescription buy Zyban online buy Sertraline buy Prednisolone Lipitor No Prescription buy Wellbutrin no prescription Canadian Healthcare buy Zovirax

Avinyó i el vi

VIDEO ENGLISHVIDEO FRANÇAISVIDEO CASTELLANO

Catalunya és un territori mediterrani idoni per al cultiu de la vinya, no solament per la gran producció que pot fer, sinó també perquè s’hi poden conrear moltes varietats que permeten també molts tipus de processos d’elaboració del vi.

Parlar d’Avinyó, es sens dubte parlar de la vinya i d’un símbol d’identitat i de dinamització econòmica del municipi que ajuda a explicar i comprendre el passat i el present del poble. És per això, que el conreu de la vinya ha tingut sempre un impacte molt important sobre el paisatge d’Avinyó. La baixa altitud i el seu clima continental sec resulta idoni per al seu conreu. Fins i tot es creu que el nom d’Avinyó, va estretament lligat amb el de vinya, ja que històricament aquesta zona ha estat un gran celler per a altres pobles veïns, per tant, podria ser que una població que se n’ha extret i se n’extreu bon vi, rebés un nom tant significatiu.